SCDissenys

Em dic Silvia Carrillo Hernández, vaig finalitzar els meus estudis d’Enginyeria tècnica industrial, especialitat electricitat en la UPC l’any 2000. I en 2017 vaig finalitzar els meus estudis de Paisatgisme a l´Escola d´Art Floral i Paisatgisme de Calalunya.

Des de l’any 2000 he estat treballant d’Enginyer elèctric. Durant aquests anys he tingut l’oportunitat de treballar a les diverses àrees que té un projecte (direcció, ofertes, disseny, engegada i manteniment). He realitzat projectes tant per al sector públic com privat, relacionats principalment amb els sectors ferroviari, automoció e industrial.

Després d’aquests anys d’experiència acumulada i formació, he decidit crear SCDissenys Enginyeria i Paisatgisme, un estudi que neix amb molta il·lusió i amb la intenció de prestar servei d’enginyeria i paisatgismes a les empreses i persones que ho necessitin.

Sóc una persona responsable, curiosa i perfeccionista, m’intento esforçar al màxim cada vegada que realitzo un projecte. M’agrada fer el meu treball el millor que sé i la meva intenció és oferir el millor servei que pugui als meus clients. Valoro molt l’honestedat i la professionalitat.